MuvEnum Forums

Login    Forum    Search    FAQ

Board index » MuvAudio2 » Support




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Activation
 Post Posted: Wed Mar 04, 2009 2:35 pm 
Offline

Joined: Sat Aug 23, 2008 6:41 pm
Posts: 9
Hi,
I recently reformated my HD for a couple different reasons and I can not activate my MUVaudio2. I have e-mailed support. Can someone tell me how long it usualy takes for a response?
Thanks


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Activation
 Post Posted: Thu Mar 05, 2009 9:52 am 
Offline

Joined: Sat Aug 23, 2008 6:41 pm
Posts: 9
Hello?


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Activation
 Post Posted: Thu Mar 05, 2009 11:00 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 31, 2005 9:24 am
Posts: 1108
Our response time can be as little as 1 second (+- 5 seconds) to 2 days. We try to respond as soon as possible but there circumstances that are beyond our control that can sometimes influence our response time.

I have reset your activation count. If you have any further issues, please let me know.

_________________
John
MuvEnum

Resources: Manuals, FAQs, Forums, Blog


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Activation
 Post Posted: Thu Mar 05, 2009 11:07 am 
Offline

Joined: Sat Aug 23, 2008 6:41 pm
Posts: 9
John wrote:
Our response time can be as little as 1 second (+- 5 seconds) to 2 days. We try to respond as soon as possible but there circumstances that are beyond our control that can sometimes influence our response time.

I have reset your activation count. If you have any further issues, please let me know.

Thank you


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Activation
 Post Posted: Wed Mar 25, 2009 4:11 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 08, 2007 11:02 am
Posts: 3
Basically same Situation, reloaded hard drive AGAIN... Sent my request for assistance on Monday... might I be getting an answer soon too??


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Activation
 Post Posted: Thu Mar 26, 2009 10:53 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 31, 2005 9:24 am
Posts: 1108
ronin1966,

Have you received a response yet to your support request?

If not, please let me know.

Thanks,

_________________
John
MuvEnum

Resources: Manuals, FAQs, Forums, Blog


Top 
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

Board index » MuvAudio2 » Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron