MuvEnum Forums

Login    Forum    Search    FAQ

Board index » MuvAudio [Archived] » Support [Archived]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Bug: Space does not work as a seperator in File Output
 Post Posted: Fri Sep 09, 2005 7:37 am 
Offline

Joined: Fri Sep 09, 2005 7:32 am
Posts: 3
When the seperator in File Output is set to space, the preview looks correct, but when the files are encoded, the space is missing. Also, when the settings XML file is loaded, the seperator textbox is empty (i.e. there is no space).

The pattern I'm trying to use is:
[WM/TrackNumber] Title


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
 Post Posted: Fri Sep 09, 2005 8:00 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 31, 2005 9:24 am
Posts: 1108
We will look into it.

Thank you,

_________________
John
MuvEnum

Resources: Manuals, FAQs, Forums, Blog


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
 Post Posted: Wed May 02, 2007 11:04 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 31, 2005 9:24 am
Posts: 1108
This is has been resolved in the latest version for MuvAudio2 which can be downloaded from www.muvaudio.com/download.php.

Thanks,

_________________
John
MuvEnum

Resources: Manuals, FAQs, Forums, Blog


Top 
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

Board index » MuvAudio [Archived] » Support [Archived]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron