MuvEnum Forums

Login    Forum    Search    FAQ

Board index » MuvAudio [Archived] » Support [Archived]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Error I dont think has come up before
 Post Posted: Thu Feb 23, 2006 3:29 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 01, 2005 1:34 pm
Posts: 3
MuvAudio Version: 1.2.2149.29261

Maximum Recording Speed: n/a

Windows Version: XP Home

.NET Framework Installed?: Yes

Windows Media Player Version: 10 (upto date)

Type of User: Registered User

Description :
I recently had to do a system restore .. This wasnt a windows restore, it was one from my Compaq System recovery CD. Basically (I think) it reinstates the software that comes with the PC when I first bought it, and all of my programs became unavailable, even though they were still on the Harddrive (im thinking unregistered?)
So anway, when i try to load MuvAudio I gett he following error Image
and pressing cancel (debug) gets this error
Image
Please help?!
Thanks


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
 Post Posted: Thu Feb 23, 2006 8:34 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 31, 2005 9:24 am
Posts: 1108
This is usually caused by not having the right .NET installed. If you have .NET 2.0 installed, you will still need 1.1 installed.

Please see the bottom of our main page for .NET 1.1 and .NET 1.1 SP1 links.

Both will need to be installed. We then recommend reinstalling MuvAudio so that the needed .dll files can be re-registered.

You can also check your MuvAudio directory to see if an errorlog was created that would give better specifics to your problem if it isn't a .NET issue.

Thank you,

_________________
John
MuvEnum

Resources: Manuals, FAQs, Forums, Blog


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
 Post Posted: Fri Feb 24, 2006 4:13 am 
Offline

Joined: Thu Dec 01, 2005 1:34 pm
Posts: 3
thanks for replying so quick :-)
I have got .net 1.1 installed, and i have tried re-installing MuvAudio. When I get home, ill check for an error log, and attatch it / post it on here.
Thank you :-)
Laurie


Top 
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

Board index » MuvAudio [Archived] » Support [Archived]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron