MuvEnum Forums

Login    Forum    Search    FAQ

Board index » MuvAudio [Archived] » Support [Archived]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: I messed up!!!
 Post Posted: Wed Jul 05, 2006 9:53 pm 
Offline

Joined: Wed Jul 05, 2006 9:47 pm
Posts: 1
I bought the program quite a few months back and love it... but unfortunately I had my hard drive die on me and had to reinstall. That wouldn't normally be a problem but it's asking for unlock codes, ok... so I want to request a new unlock code, but the form wants me to put in a reference number or transaction id. I assume that was on the e-mail sent to me when I purchased the program, in which case the email went caput right along with the hard drive. So now what do I do? Is there any way that I can get this all straightened out, or am I out of luck now without that ID? Thanks in advance for any info you can give me!


Top 
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
 Post Posted: Fri Jul 07, 2006 9:07 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 31, 2005 9:24 am
Posts: 1108
You can just submit "lost" in the box you don't have the information for and we will go off of your email and/or name.

Thanks,

_________________
John
MuvEnum

Resources: Manuals, FAQs, Forums, Blog


Top 
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
 
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

Board index » MuvAudio [Archived] » Support [Archived]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron